HU| EN

MinDig TV digitális földi televíziós dekóder kedvező részletre

Az Antenna Hungária, a TechniSat Digital, a Credigen Bank, valamint a BestByte együttműködésében új, kedvező részletvásárlási konstrukció indul a

Az Antenna Hungária, a TechniSat Digital, a Credigen Bank, valamint a BestByte együttműködésében új, kedvező részletvásárlási konstrukció indul a MinDig TV digitális földfelszíni szolgáltatás iránt érdeklődőknek. A MinDig TV matricás dekóder havi törlesztőrészlete mindössze 715 forint, a kedvezményes készülék országosan 92 üzletben vásárolható meg.

Az Antenna Hungária, a TechniSat Digital, a Credigen Bank, valamint a BestByte együttműködésében 2009. október 1-jétől új, kedvező részletvásárlási konstrukció áll a MinDig TV digitális földfelszíni szolgáltatás iránt érdeklődők rendelkezésére. A TechniSat által gyártott HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 HD digitális földfelszíni dekóder havi törlesztőrészlete a Credigen Bank finanszírozási konstrukciójának köszönhetően mindössze 715 forint.

A TechniSat Digital együttműködési megállapodást kötött a BestByte országos számítástechnikai üzlethálózattal, a HDT4 típusjelű dekóderre vonatkozó kedvező részletfizetési konstrukció a BestByte 92 budapesti és vidéki üzletében érhető el. A négy cég együttműködésével immár országosan megvásárolható a MinDig TV adások vételéhez szükséges vevődekóder rendkívül kedvezményes áruvásárlási hitelkonstrukcióban is.

A MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatás keretében jelenleg 7 népszerű közszolgálati és kereskedelmi program fogható előfizetési díj nélkül, tetőantennás vétellel, ezenkívül egy Terra+ előfizetői kártyával további 2 program érhető el. A digitális szolgáltatás lakossági lefedettsége jelenleg csaknem 60 %, 2009. december 1-jétől az Antenna Hungária Csoport újabb 9 telephelyről kezdi meg a sugárzást, ezáltal a szolgáltatás lakossági lefedettsége jelentősen, 88 %-ra emelkedik.

Mint ismeretes, a TechniSat Digital a nyár végén megkezdte a MinDig TV szolgáltatás vételére alkalmas HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 beltéri vevőegységek forgalmazását, amelyek SD és HD minőségű programok vételét is lehetővé teszik, valamint a kódolt adások vételére is elő vannak készítve. A berendezést kifejezetten az Antenna Hungária által megadott műszaki paramétereknek megfelelően tervezték, ezt a vásárlók felé a készüléken található MinDigTV matrica is jelzi, mely garancia arra, hogy az adott dekóder alkalmas a hazai digitális földfelszíni adások vételére.

Részletes információ a kedvezményes hitelkonstrukcióról: www.mindigtv.hu

A TechniSat HDT4 dekóder részletes leírása az alábbi linken található meg: http://www.technisat.hu/index1136.html?nav=Antenn%C3_k_DVB_T_,hu,65-505

A Credigen Bank részletfizetéses konstrukciójának leírása az alábbi linkről érhető el: http://www.credigen.hu/termekeink/aruhitel

A BestByte üzletlistája, ahol a kedvezményes készülék megvásárolható: http://www.bestbyte.hu/reklam/statikus_oldalak/pag_statikusOldalak.aspx?KOD=mindigtv

További információ:

Antenna Hungária Zrt.
Tóth András
kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail:
totha [kukac] ahrt.hu

TechniSat Digital Hungary Kft.
Török Zoltán
értékesítési vezető
Tel: +36-37-560-444
Mobil: +36-30-431-5536
E-mail: z.torok@technisat.com

Credigen Bank
Ruskal-Klemm Csilla
marketing és kommunikációs igazgató
Tel: +36 1 453-5265
Mobil: +36 30 339-8188
E-mail: csilla.ruskal-klemm@credigen.hu

BestByte
Csécs Attila
projekt felelős
Tel: +36 1 888-3228
Mobil: +36-20 771-2701
E-mail: csecs.attila@bestbyte.hu

A MinDig TV-ről (www.mindigtv.hu)

A MinDig TV szolgáltatás Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indult el 2008. december 1-jén, közel 60%-os lakossági lefedettséggel. Az előfizetés nélküli szolgáltatás jelenleg 7 csatornát tartalmaz. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantenna, valamint egy DVB-T MPEG-4 HD-dekóder, vagy egy DVB-T MPEG-4 HD-tunerrel felszerelt integrált televízió szükséges. Az üzletek kínálatában megtalálhatók a MinDig TV matricás dekóderek és integrált televíziókészülékek, a matrica garanciát jelent arra, hogy a készülék alkalmas az előfizetési díj nélküli digitális földi televíziós sugárzás vételére.

Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)


Az Antenna Hungária innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF Csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja.

A TechniSat csoportról (www.technisat.com)

A TechniSat Digital Csoport a digitális műsorszórással kapcsolatos területekre specializálódott, dinamikusan növekvő, innovatív német vállalatcsoport, amely fejlesztéssel és gyártással egyaránt foglalkozik. A társaság széles termékskáláján a PVR és beépített CA (Conditional Access) HDTV digitális beltéri egységek mellett, CA modulok és beépített CA/Common Interface IDTV-k is szerepelnek. A társaság Németországban és Európában számos üzemet működtet, Németországban és Angliában K+F létesítményekkel is rendelkezik. A cég minden termékét a TechniSat Digital tapasztalt hardver- és szoftvermérnökei tervezik és fejlesztik. A TechniSat Digital a nagyobb CA forgalmazók mindegyikénél – például CONAX, Cryptoworks/Irdeto, Nagravision, Viaccess, NDS – kiemelt üzleti partneri státuszt élvez.

A TechniSat Digital Hungary Kft.-ről

A TechniSat Digital Hungary Kft. 2007 elején alakult, Abasáron létesített üzemében a termelés rövidesen megindulhat. A társaság a magyarországi földfelszíni digitális piac jelentős fejlődését látva döntött az abasári üzem és értékesítési részleg létrehozása mellett. Az új értékesítési részleg felállításával a TechniSat Digital Magyarország Kft. célja, hogy ügyfelei és stratégiai partnerei részére még magasabb színvonalú kiszolgálást tudjon biztosítani és ügyfeleivel az eddiginél is szorosabb kapcsolatot tudjon fenntartani.

A Credigen Bankról
(www.credigen.hu)

A Credigen Bank 100%-os tulajdonosa a Franciaországban és Európa több országában piacvezető Sofinco S.A. Pénzügyi hátterét, szakmai támogatását a közel 60 éves múlttal rendelkező anyavállalata biztosítja. A Sofinco a nemzetközi piacon folyamatosan fejlődik, jelenleg 20 országban van jelen és 17 millió ügyféllel büszkélkedhet. A Sofinco-t megvásárolta a franciaországi bankpiacon első Crédit Agricole csoport, így a világ 4. legnagyobb bankja áll közvetve a Credigen Bank mögött, melynek 160 000 munkatársa 74 országban 12 000 bankfiókkal szolgál ki 58 millió ügyfelet. A Crédit Agricole csoport fogyasztási hitelezési tevékenysége tovább erősödött 2003-ban a Finaref megvásárlásával. Anyavállalataink értékesítésben szerzett több évtizedes ügyfélközpontú tapasztalatát felhasználva alakult 1998-ban a Credigen Bank. Kezdetekkor kizárólag áruvásárlási hitelezéssel foglalkozott, majd 2003-ban elindította a személyi hitelezés tevékenységét is. 2005-ben bevezetésre került a klasszikus, nemzetközi VISA logóval ellátott hitelkártya, mely extra szolgáltatásokkal is bővült. 2008 őszén a forint alapú személyi kölcsön mellett deviza alapú személyi kölcsönnel is kiegészült a Credigen Bank termékpalettája.

A BestByte-ról
(www.bestbyte.hu)

A BestByte-ot 2007 év elején indította el - Partnereivel összefogva – a Ramiris, Magyarország egyik vezető informatikai disztribútor vállalata. A cél, hogy kialakuljon egy független számítástechnikai üzletekből álló országos hálózat, ahol a magas szintű szakértelem, valamint a széles termékkínálat találkozik. Az egységes arculat, az akciós termékek, az egységes vizuális elemek teszik egyedivé a jelenleg több mint 120, és folyamatosan bővülő hálózatot. Országszerte több éves, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkező partnerek, a legszélesebb számítástechnikai portfolióval állnak a vásárlóik rendelkezésére. Az egyes üzletek a központi slágertermékek mellett a helyi igényeknek megfelelő kínálatot nyújtják vásárlóiknak, valamint egyedülálló szolgáltatásokkal várják partnereiket.

More news