HU| EN

Kódolatlan január a MinDig TV-n!

A Story4 és Story5 csatornák kódolatlanul érhetők el a MinDig TV nézők számára

2018. január hónapban kódolatlanul lesz elérhető a Story4 és Story5 műsora minden MinDig TV néző számára. A 2018. január 1-31. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban premiereket és régi klasszikusokat egyaránt ingyenesen nézhetnek a MinDig TV nézők, továbbá a két csatorna élő műsora a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz.

A Digital Media and Communications és az Antenna Hungária megállapodása alapján januárban kódolatlanul érhető el a Story4 és Story5 műsora minden MinDig TV néző számára. A 2018. január 1-31. közötti időszak alatt premiereket és régi klasszikusokat egyaránt ingyenesen nézhetnek több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban.

A Story4 és a Story5 izgalmas és romantikus műsorokat bemutató szórakoztató csatorna, amely immáron 10 éve megbízható szereplője a magyar televíziós piacnak. A Story4 kínálatában szerepelnek a legnépszerűbb Agatha Christie-krimik televíziós feldolgozásai, Miss Marple, Hercules Poirot és William Murdoch minden titkot felfedő nyomozásai, valamint az elmúlt évtized legsikeresebb kosztümös sorozata, az Emmy-díjas Downton Abbey. A Story5 pedig a kifejezetten nőknek szóló, erőszakmentes, mégis szenvedélyes, szerelmes sorozatok otthona, hiszen itt látható az Álomhajó, az Álomhotel és sok-sok romantikus tévéfilm, amelyeket Danielle Steele, Rosamunde Pilcher, Nora Roberts művei ihlettek.

A Story4 és a Story5 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint mindkét csatornánál elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Csatorna Programhely Multiplex
Story4 23.

D

Story5 41.

E

További információ:

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news