HU| EN

Indul a Büntető a VIASAT6-on a Sony Pictures Television Networks és az Antenna Hungária koprodukciójában

Ne unatkozz a VB szüneteiben sem – nézd a lányok vetélkedését a VIASAT6-on vagy a mindiGO Sport online alkalmazásban

Budapest, 2018. május 24. – Unod a végeláthatatlannak tűnő stúdióbeszélgetéseket, vagy eleged van már a reklámokból? A VIASAT6 kiváló megoldást nyújt erre, ugyanis június 14-én, a labdarúgó-világbajnokság kezdetével egy időben debütál a korábban nagy népszerűségnek örvendő, a Sony Pictures Television Networks és az Antenna Hungária koprodukciójában készülő saját gyártású műsora, a Büntető, amelyben a vb-n szereplő nemzetek színeiben sportos lányokból álló 5 fős csapatok büntetőrúgásokkal mérik össze tudásukat. A lányok mellett a garantált szórakozásról Horti Gábor műsorvezető és kommentátor gondoskodik majd. A mérkőzések a VIASAT6-on, illetve a mindiGO Sport online alkalmazásban is követhetők lesznek.

A 2012-es Labdarúgó-Európa-bajnokság szüneteiben sugárzott Büntető nagy sikerére való tekintettel a 2018-as labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek félidejében ismét csinos magyar lányok bizonyítják, a futball nemcsak a férfiak játéka. A műsorban a meccsek végeredménye a játékosok sportteljesítményén múlik, és nem a vb hivatalos mérkőzéseinek fényében alakul. A meccsek szüneteiben a vb-n részt vevő országok színeiben 5 fős csapatok rúgnak büntetőket. A játékban összesen 12 csapat vesz részt. A csoportküzdelmek során az összes csapat a csoportjában szereplő mindhárom másik csapattal is megmérkőzik. A csoportküzdelmekből az egyes csoportok első két helyezettje, valamint a két legjobb csoportharmadik - összesen 8 csapat - jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Itt már minden mérkőzés addig tart, amíg az egyik csapat nem győz, tehát döntetlen nincs. A két döntőbe jutott csapat végső küzdelmét a világbajnokság döntőjének szünetében, július 15-én láthatjuk.

A mérkőzések a VIASAT6-on kívül az Antenna Hungária mindiGO Sport alkalmazásában is követhetők és visszanézhetők lesznek. A kifejezetten sport tematikára épülő, lineáris és interaktív tartalmakat egyaránt kínáló mindiGO Sport szolgáltatás a hazai piacon egyedülállónak mondható, hiszen hasonló, kifejezetten sport tematikájú élő adásokat és egyéb interaktív funkciókat kínáló tematikus OTT-szolgáltatás még nem indult hazánkban. A mindiGO Sport applikáció Android és IOS eszközökre ingyenesen letölthető, valamint a sport.mindigo.hu weboldalon is elérhető.

Büntető – június 14-től minden vb-meccsnapon a VIASAT6-on és a mindiGO Sport online alkalmazásban

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news